Opis forum
W naszej klasie jest troche TIBIOMANÓW prosze wiec abysmy dzielili sie informacjami w tej dziedzinie co sie komu przydazylo i czy wogóle lubimy w to grac (wiem ze to wciąga)prosze o komentarze
Tibia jest Grą bardzo wciagającą wiec jesli nie macie zbyt duzo czasu po lekcjach nie zaczynaj w nią Grac...
jest to gra MMORPG o niezbyt ciekawej grafice. Przedstawia ona połączenie średniowiecznego życia i fantastyki(potworów, magi...).
teraz przedstawie wam dokładnieszy opis gry z innych źródeł.
"Tibia – gra z gatunku MMORPG, stworzona przez czterech niemieckich studentów informatyki (Stephan Börzsönyi, Guido Lübke, Ulrich Schlott i Stephan Vogler), dystrybuowana przez niemiecką firmę CipSoft. Początkowo była niekomercyjnym eksperymentem. Pierwsza wersja Tibii została wydana w 1997, była jednak bardzo niedopracowana. Po krótkim czasie stała się projektem komercyjnym.
Tibia, mimo stosunkowo długiego czasu istnienia, nadal posiada prostą grafikę opartą na bitmapach. Gra pozbawiona jest jakichkolwiek dźwięków. Uczestniczenie w grze jest bezpłatne, jednakże CipSoft oferuje ulepszanie kont do statusu konta premiowanego odblokowującego wiele dodatkowych opcji."
Więcej na temat "tibii" dowiecie sie na stronie http://pl.wikipedia.org/wiki/Tibia. Dziekuję za uwage .
Ps.
wszystkie pytania na temat "tibii" prowadzic do Mnie (patryka Jacha).Pozdro
Administrator
Jezu.... Wy tylko o tibii. Ja do tego tematu będę zaglądał aby tylko je moderować
od tego tematu sio... :]
Administrator
Już widzialem w życiu prawdziwych tibio maniaków i Wy sie do nich nie zaliczacie. No może troszeczke bo ta gra Was całkowicie pochłania. Tych których widzialem to nic innego nie obchodziło jak tibia. Specjalnie chorowali aby grać w tibię, specjalnie łamali se nogi, aby grać w tibie. Żadko kiedy jedli pili i spali. Taki człowiek to już nie do wyratowania, przekichane życie towarzyskie itd. Ja jestem przeciw wątkom zachęcających do grania w tibię, bo tak jak już Jachu napisałem jest to nałóg, a do nałogów nie powinno się zachęcać innych.
Administrator
Nie mam nic do powiedzenia xDDD
Administrator
Ale bym musiał spooooooroooooo pisać