Opis forum
proponuje zeby w tym tamacie przypominac kto komu co musi oddac robie to głównie po to zeby np:skarbnik przypominal kto za co wisi . mam nadziej ze skarbnik dotrze do tego tematu i bedzie nam przypominal o wplatach
Administrator
Popieram.
Ja nie bardzo bo to jest sprawa bardziej skarbnika, i jezeli za kazdym razem jest to powtarzane na godzinie wychowawczej, na przerwach,lekcjach, a jeszcze na forum tego nie potrzeba, a jezeli juz ma byc to to tylko dla pani>>> bo tylko Pani pokorska potrzebuje takie wiadomosci kto sie nie wywiazuje ze swoich zadań...a adres jej i tak podam , bo już sie nie musi bardziej rozkręcać bo juz jak na 1 dzień i 3 osoby to bardzo duzo...
Administrator
No nie... Dobra rób co chcesz. Mnie w to nie mieszaj
Administrator
Yyyyyy... czy ja o czymś nie wiem??
ej pawełek, ty jestes nie poinformowanym dzieckiem, xD, 10 zl od kazdego +(, wiem ze duzo ale .........
Dorka wisze cos....?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Administrator
O lol.... ja zgłaszam sprzeciw!! Ej no sorry ale 200zł no to bukiecik byłby większy... xD
wcale niebrzydki bukiecik z po zatym jeszcze kwiaty dla wszystkich nauczycieli.......!??!?!?!?!?!?!?!? no nie??
Administrator
Aha no tak... Bym cos tu napisał ale nie chcę tworzyć afer i zachowam tę informację dla siebie